Få Hjælp til Vægttab

Hvis du ønsker at tabe dig og fastholde et vægttab, så kan det være, at kostvejledning er noget for dig!

Ofte er det meget enkle ændringer i dine kostvaner, som du skal foretage dig for at opnå et vægttab. Og det vil jeg meget gerne hjælpe dig med.

I et kostvejledningsforløb hos Sund Igen får du hjælp til at sammensætte din kost, så du sikrer at dit vægttab forløber sundt og helbredsmæssigt forsvarligt. Kosten vil være afbalanceret og tilpasset til dit energibehov. Din kost vil indeholde korrekte mængder af protein, kulhydrat og gode fedtsyrer, og den vil være rig på vitaminer og mineraler.

Du vil få udleveret en personlig kostplan, som er tilpasset dine behov og ønsker. I et vægttabsforløb er det vigtigt, at dit blodsukker holdes stabilt, og at du har en god mæthedsfornemmelse.

Du vil løbende få målt: Vægt, taljemål, BMI, fedtprocent, blodsukker og blodtryk.

Et kostvejledningsforløb tager altid udgangspunkt i din individuelle livstil. Det er vigtigt, at dine nye sunde kostvaner kan fungere i din hverdag.

Hos Sund Igen er målet med en kostomlægning, at du opnår et sundt og holdbart vægttab, og at du oplever mere energi og velvære i din hverdag.

 

 

Kostvejledning & Konsultationer

Kostvejledning til Kronisk syge

Antallet af danskere, som lever med en kronisk sygdom, er stigende, og ifølge Sundhedsstyrelsen har hver 5. dansker en kronisk sygdom. At leve med en kronisk sygdom vil ofte påvirke ens livskvalitet og selvopfattelse.

Læs mere

Kostvejledning til Operationspatienter

Din kost spiller en vigtig rolle, hvis du skal opereres eller har været igennem en operation. Når du spiser en tilstrækkelig kost, vil du hurtigere genvinde dine kræfter og komme bedre igennem et genoptræningsforløb.

Læs mere

Kostvejledning i Forbindelse med Vægttab

For mange kan vejen til et vægttab virke uoverskuelig, og måske har du allerede afprøvet forskellige diæter uden den store effekt.

Læs mere

Kostvejledning mod Overspisning
Tænker du på mad hele tiden, og spiser du store mængder mad uden at være sulten.

Læs mere