Kostvejledning til Kronisk Syge

Lider du af en kronisk eller autoimmun sygdom? Er din hverdag præget af smerter, træthed eller bivirkninger af medicinsk behandling? 

Så kan du eventuelt have gavn af et kostvejledningsforløb.

 Ved at omlægge din kost kan du opnå følgende:

  •  Mere energi
  • Færre smerter
  • Mindre inflammation i kroppen
  • Bedre optagelse af vitaminer og mineraler
  • Stærkere immunforsvar

 Sund Igen tilbyder kostvejledning, som har fokus på din specifikke situation, og som hjælper dig til at genvinde sundhed på trods af en kronisk sygdom.

 Du vil modtage en personlig kostplan, som er tilpasset dit energibehov. Din kost vil indeholde korrekte mængder af protein, kulhydrat og gode fedtsyrer, og den vil være rig på vitaminer og mineraler.

 For at sikre at din kostomlægning forløber sundt og helbredsmæssigt forsvarligt, vil du løbede få målt dit blodtryk og blodsukker. Din vægt, BMI og muskelmasse vil ligeledes observeres.

Hos Sund Igen er målet med en kostomlægning, at du ved hjælp af kosten kan styrke og genopbygge din krop. Og at dine sygdomssymptomer og gener af medicinsk behandling reduceres.

 Som sygeplejerske og kostvejleder har jeg mange års erfaring inden for behandling af patienter med kroniske og autoimmune sygdomme.

 Kostvejledning vil altid være et supplement til din medicinske behandling og foregå i overensstemmelse med din egen læges anbefalinger.

 

 

Kostvejledning & Konsultationer

Kostvejledning til Kronisk syge

Antallet af danskere, som lever med en kronisk sygdom, er stigende, og ifølge Sundhedsstyrelsen har hver 5. dansker en kronisk sygdom. At leve med en kronisk sygdom vil ofte påvirke ens livskvalitet og selvopfattelse.

Læs mere

Kostvejledning til Operationspatienter

Din kost spiller en vigtig rolle, hvis du skal opereres eller har været igennem en operation. Når du spiser en tilstrækkelig kost, vil du hurtigere genvinde dine kræfter og komme bedre igennem et genoptræningsforløb.

Læs mere

Kostvejledning i Forbindelse med Vægttab

For mange kan vejen til et vægttab virke uoverskuelig, og måske har du allerede afprøvet forskellige diæter uden den store effekt.

Læs mere

Kostvejledning mod Overspisning
Tænker du på mad hele tiden, og spiser du store mængder mad uden at være sulten.

Læs mere