Kostvejledning i København og Omegn

Kostvejledning - billede af sund madDer er mange grunde til, at man ønsker at omlægge sine kostvaner. Måske kæmper du med overvægt, har lavt energiniveau, koncentrationsbesvær, hovedpine eller mave-tarm problemer. Mange af dine symptomer kan reduceres, hvis du vælger at omlægge din kost.

Din kost er ligeledes vigtig, hvis du har været igennem et længerevarende sygdomsforløb eller lider af en kronisk sygdom og er i medicinsk behandling. I så fald tager jeg specielt hensyn til din situation og sammensætter en kostplan, som tager hensyn til dine behov.

Med en baggrund som sygeplejerske kan jeg tilbyde kostvejledning, der er målrettet til dig som:

  • Har eller gennemgår et længerevarende sygdomsforløb.
  • Er blevet opereret og i gang med et genoptræningsforløb.
  • Har nedsat appetit som følge af kemoterapi, strålebehandling eller anden medicinsk behandling.
  • Lider af en kronisk sygdom, som påvirker dit velvære.

Kostvejledning vil altid være et supplement til din medicinske behandling og foregå i overensstemmelse med din egen læges anbefalinger.

Når du booker en konsultation, så mødes vi og gennemgår dine behov og ønsker for et kostvejledningsforløb. Vi laver en handlingsplan og opstiller realistiske mål.
Sammen kortlæger vi dine kostvaner og livsstil, så du bliver bevidst om uhensigtsmæssige vaner og dermed bedre kan bryde dem og skabe en ny sund livsstil, som passer til din hverdag og dine behov.

Ændringerne skal være realistiske og lette for dig at implementere. Det er ikke hurtige løsninger men de langsigtede handlinger, som jeg fokuserer på. I et kostvejledningsforløb sætter jeg primært fokus på din kost, men jeg vil også gennemgå fordelene ved motion, en god nattesøvn og stressreducering i din hverdag.

Med udgangspunkt i din livsstil og helbredsmæssige tilstand, vil jeg udarbejde en personlig kostplan til dig. Du vil modtage inspirerende opskrifter, gode råd og masser af motivation og støtte.

Kostvejledning & Konsultationer

Kostvejledning til Kronisk syge

Antallet af danskere, som lever med en kronisk sygdom, er stigende, og ifølge Sundhedsstyrelsen har hver 5. dansker en kronisk sygdom. At leve med en kronisk sygdom vil ofte påvirke ens livskvalitet og selvopfattelse.

Læs mere

Kostvejledning til Operationspatienter

Din kost spiller en vigtig rolle, hvis du skal opereres eller har været igennem en operation. Når du spiser en tilstrækkelig kost, vil du hurtigere genvinde dine kræfter og komme bedre igennem et genoptræningsforløb.

Læs mere

Kostvejledning i Forbindelse med Vægttab

For mange kan vejen til et vægttab virke uoverskuelig, og måske har du allerede afprøvet forskellige diæter uden den store effekt.

Læs mere

Kostvejledning mod Overspisning
Tænker du på mad hele tiden, og spiser du store mængder mad uden at være sulten.

Læs mere